Ammehår

Dagen var kommet for å gjøre noe med håret. Ammingen/graviditeten har satt sine spor i håret, og «Vikersund» er ankommet. I tillegg er det porøst, flatt, livløst og det bare faller av.
Det blir bare tynnere og tynnere. Jeg vet jo det er midlertidig, men uansett, det er litt ekkelt. Men jeg har bestemt meg for å vri det til noe positivt.

førbildet


Jeg har en stund ønsket å gjøre noe nytt (den rett av klippen har jeg hatt i mange år), så da jeg så de nye trendene, med lugg og mer tekstur/oppklipp bestemte jeg meg.
Jeg skal ha lang lugg, jeg skal klippe litt mer opp. Jeg vet at alle kan ha lugg, den må bare tilpasses hår og ansikt, i forhold til lengde, tykkelse og form. Litt skummelt er det uansett, da det er så langt foran( selv med fjon) men man kan starte med litt lang, kan man gå korter neste gang.
Jeg ville ha en lang og så tung lugg som mulig. (med mine fjon,men også bruke de til å myke opp i midten). Lengden tilpasses mitt ansikt og mine kinnbein/ brede punkt.

bildet tatt etter noen dager, fikset selv


Resultat, håret ser tykkere ut. Det er fyldigere i tuppene, med mer volum og ikke minst, ikke bare fjon i luggen lengre.


Etter at det ble klippet, bestemte jeg meg for å ta striper igjen. Hvor blondere håret er mot vinterhuden min, mindre kontrast mellom hår og hud, og mindre synlig blir vikene. I tillegg gir striper fler farger, som skaper spill i håret, som gir følelse av tykkere hår.

stripene tette og jevne rundt hele hårlinjen

Etter stripene, glosset jeg håret for å få finere farge på lengdene i håret, og tok kur for å gjenopprette spensten i håret.


Produkter til hjemmebruk


Nioxin- sortimentet er utviklet for å styrke, gi næring og reparere håret fra roten.

det er 3 produkter i hvert kit

Det finnes 6 KIT, for forskjellig hårtyper. (Jeg har nr 4.)
89% av forbrukere som har prøvd systemet opplever håret som tykkere. Jeg har prøvd dette tidligere, og opplevd det samme. Men bruker gjennoppbyggende- og fuktighetsgivende kur og silver sjampo i også.

vi har alle produktene til salgs i salongen

I tillegg bruker jeg spraybalsam for floker( for å skåne mest mulig) og olje for å forhindre porøse tupper.
System har også fått et nytt serum mot håravfall jeg bruker rundt hårlinjen og i vikene. For å oppnå mer tekstur i mitt glatte hår, bruker jeg Sebastian sin nye tekstur spray.


Jeg deler dette fordi jeg vet mange blir frustrert og ikke vet hva man kan gjøre. Mange tror håret er ødelagt for alltid. Håper jeg har gitt noen tips. Bestill time enkelt her inne, eller kom innom kan vi hjelpe deg med ditt hår.

Camilla

Legg igjen en kommentar