Godt nytt år!

Godt nytt år alle sammen!!!!

Vi ønsker å takke våre kunder for 2019 og hele det forrige 10året.. Vi går nå inn i 2020 med store forandringer, forventninger, og gleder oss veldig til å pusse opp og fornye konseptet vårt. Et grønt skifte, en grønnere salong. Vi ønsker å følge trender i skjønnhetsbransjen og er super happy med valget vi har tatt.

Ifølge Mintel, et av verdens ledende markedsundersøkelsesbyråer, kommer skjønnhetsbransjen til å oppleve en fundamental forandring. Mintel har gjennom sin trendspaning lokalisert fire trender de tror kommer til å slå an stort.

    Naturlige produkter kommer vi til å se mer av og vi vil kunne se behovet av lokale og nærproduserte ingredienser, produkter og tjenester for å kunne bedre miljørelaterte utfordringer.

    Forbrukerne kommer til å kreve en mer personlig struktur når det gjelder skjønnhet basert på individuelle villkår

    Forbrukerne kommer til å benytte seg av de varemerkene som reflekterer og representerer dem best

    Den digitale teknologien kommer til å påvirke skjønnhetsbransjen. Via apper, vil man kunne personalisere kriteriene og behovene kundene ønsker

Vi skal oppdatere nettsider og appen, lage kundeklubb, sertifiseres, få grønnere miljø – både i lokalet og hårproduker. Vi ønsker å fremstå mer moderne, behagelig, miljøvennlig og fremtidsrettet.

Vi er veldig fornøyd med valget av produktserie. Maria Nila kommer for salg i våre avdelinger snart. Deres visjon passer vår. De er 100% veganske, og sertifisert av bl.annet vegan society og leaping bunny. Vi vil da tilby et stort utvalg av eksklusiv fargebevarende hårpleie og styling. Maria Nila tenker på hvert produkt som et stykke kunst, nøye utviklet for å gi kundene en fullkommen og tilfredstillende opplevelse med kvalitet, design og brukervenlighet. De moderne svenske produksjonsanleggene ligger i Helsingborg, der alle produktene utvikles og produseres. Dette gjør at de har full kontroll over hele prosessen – fra ide til produkt, og kan garantere gode arbeidsforhold og høy kvalitet i ingrediensene og emballasjen. De gir tilbake til samfunnet og tar vare på miljøet. Dette ønsker vi å støtte og håper dere liker vårt nye konsept.

Giving Back.

Aside from our 100% vegan and cruelty-free products, we are

involved in different projects around the world. This year, we have

decided to give a donation to Care for Wild Rhino Sanctuary together

with The Perfect World Foundation a Swedish non-profit organisation

that works towards protecting nature and wildlife for the next

generation. The #ICHOOSEFRIENDLY campaign is, simply put, our

way to raise awareness and work towards a friendlier world.

Climate Compensation.

Maria Nila is not the usual haircare brand. Our 100% vegan and climate-

compensated products comes from a place of love for our planet. By being

involved in tree planting projects through Plan Vivo, we continuously work with

carbon offsetting. And by providing the world with vegan products, we make it

easier for everyone to take a step towards a sustainable future.

La 2020 bli året alle tenker stort på miljøet. Våre valg har nemlig noe å si:)… Så derfor får vi håpe flest mulig følger trendene:)

GRØNNE PRODUKTER

I dag presenterer vi vår fremtidsvisjon og  planer for 2020.

Barn demonstrerer, og miljøet rundt oss er i endring,  så vi tenker at  tiden er inne for å ta det på alvor, og blir med å bidra til en bedre klode.

Jeg har tenkt på dette en stund, vi har sjekket godt, undersøkt og planlagt- og nå har vi kommet frem til at  vi skal sertifisere oss og bli grønnere. Ikke helt Grønn salong enda, da noen av fargene vi bruker fortsatt har noen kjemikaler som ikke er på positivlisten, selv om de fleste er. Dette har med pigmenter å gjøre, men forskers på, og wella sier selv de er blant de mest miljøvennlige alternativene, så vi er glade over å fortsette med det flotte fullfargehuset .

Det å bli grønnere er bedre for alle, miljøet, kundene vår og oss som jobber. Vi har alltid vært opptatt av kildesortering og annen HMS, så det å bli sertifisert Miljøfyrtårnbedrift er ikke en stor sak. Men viktig å få frem, så vi kan bidra til at flere blir bevisst.

Fordi det er nettopp det, det hele handler om.  Ja lille Norge er lite, men skjønnhetsindustrien er stor, og Skandinavia er så poppis om dagen. Så vi som forbrukere kan gjøre en forskjell, ved å velge grønt.

Vi har i alle år vært opptatt av kvalitet, vi har hatt gode samarbeidspartnere og alltid hatt gode produkter å jobbe med. 

Da jeg la frem ideen min, ble noen først litt skeptisk nettopp pga. kvaliteten, men da det nå er kommet 100% veganske salongprodukter som gjør det enklere å velge miljøvennlig uten kompromiss på kvalitet, ble valget lett.

For noen år siden hadde jeg et stort ønske om å lage en egen serie. En enkel, delikat, miljøvennlig serie.  Jeg er så lei av så store serier, det er måte på hvor stor forskjell det er, og alle produkter i dag er bra, om en velger riktig til sitt hår.

Så min ide, var at de skulle være gode nok til å ikke måtte ha for mange, plasten skulle være nedbrytbar, resurkulert osv.

Men så…

Nå har vi prøvd en som ligner, men enda mer gjennomtenkt enn det jeg hadde tenkt.  Fabrikken har solcellepanel, vannet renses, de har frisørprodukter som gjør at hår tørker fortere og  sparer strøm,  flere varianter av tørr sjampoer som sparer vann.

Genialt.  

Fordi det er sånn man når flere, ikke å be folk slutte å føne, men få de til å føne kortere. De mest ekstreme er jo allerede langt foran oss, men nå har vi et alternativ til alle også.

Det som er gledelig er at når man forteller om det som skal skje, kommer det frem mange nye alternativer fra flere leverandører. Alle skjønner at det går denne veien.

Vi skal ikke ha grønne produkter for å ikke ha grønne produkter for å ra fler iallefall lt. Vi må tut på håret.en produkter som gjør at hår tørker fortere(sparer strøm fp  ha et alternativ til  –  grønn er det eneste alternativet. 

Vi ønsker å bidra, med kvalitet og kunnskap, og håper du ønsker det samme. Vi vil fremstå som konsulenter og skal veilede deg til å ta det riktige valget. Nemlig grønn styling.

Som dere skjønner har vi testet ut produkter, og blitt informert om mer som kommer, men er det noen som har gode ideer, tips og informasjon, ta gjerne kontakt. Vi vil så klart prøve å ha de beste alternativene.

Send mail til camilla@perry.no eller skriv på instagram/facebook

Linda- Seniorfrisør

I dag presenterer vi vår seniorfrisør, Linda. (vært her i avdelingen i over 10 år som frisør) Blid, positiv og meget serviceinnstilt har gjort henne til en svært populær dame blant kunder, i tillegg til at hun behersker alt i faget svært godt, med en trygghet mange setter pris på. Hun har en stor og variert kundegruppe, men ønsker seg alltid nye kunder. Om du ønsker time, ring 22609188, book her inne eller fixitapp https://fixit.no/booking/964 -Linda har alltid mye fult, men tilpasser seg alltid- så finner du ikke time på nett, ring, å spør etter Linda, finner hun time til deg.

Maria – Juniorfrisør

Vi presenterer Maria, vår flinke og nøyaktige juniorfrisør som er i sluttfasen av læretiden. Hun ønsker mer mengdetrening, så ta gjerne kontakt om du kan være modell for korte hår( dame og mann) eller high/lowlights (foliestriper). Maria er også veldig glad i makeup, så ønsker du sminke for en dag/kveld vet du hvor du skal henvende deg. Hun har fortsatt reduserte priser. Book time på 22609188, her på siden eller på http://fixit.no/booking/964

Maria
Juniorfrisør

Malin feier 5 år som Frisør

Vi feirer at blide, dyktige og serviceinnstilte Malin har jobbet hos oss i 5 år. Bestill time for behandling i uke 39 og få 20% hos henne. Oppgi rabattkode: malin5 på telefon 22609188 eller book her inne eller via https://fixit.no/booking/964. Dette er en mulighet du ikke bør gå glipp av.

Malin
Frisør